Fornøyde beboere på Gloppetunet

Reidun Hovland Langemyr (60) og Arvid Berg Langemyr (71) flyttet inn på Gloppetunet våren 2017, etter 25 år i enebolig på Østby i Tjølling.

- Vi hadde 25 gode år i enebolig, men vi ønsket å få det enklere og lettere. Det ble for mye med stort hus og krevende hage, samtidig som helsa var sviktende med dårlige knær og rygg. I tillegg ønsket vi å selv bestemme og gjennomføre flyttingen før vi ble så dårlige at vi måtte bli flyttet.

Ganske tilfeldig

Ekteparet Langemyr hørte om Gloppetunet ganske tilfeldig etter en god stund på leting etter leilighet. Når de først oppdaget muligheten og tok kontakt med megler, gikk det kort tid før leiligheten var deres. - Vi så på mange ulike leiligheter, og hadde et klart ønske om et sted med rundt 100 kvadratmeter og 3 soverom. Da vi fikk høre om Gloppetunet hadde de èn leilighet igjen som passet våre behov, og da slo vi til! En god bonus er at det er i Tjølling, kun en kort kjøretur fra byen og med god kollektivtransport rett utenfor døra.

Absolutt fornøyd

Overgangen til å bo med naboer så tett innpå opplever begge som en berikelse, og både Reidun og Arvid mener at Gloppetunet «absolutt!» har stått til forventningene. - Vi er spesielt godt fornøyde med det gode miljøet blant beboerne. Grillfest og julebord er to faste samlinger som legger godt til rette for å bli kjent med de andre flotte folkene som bor her. En stor balkong er også noe vi er spesielt godt fornøyde med! Det var noe vi ikke så andre plasser, og den har gitt oss mye glede.

Unike tilbud

Gloppetunet byr på flere tilbud som vaktmestertjenester, flotte uteområder, trimrom og kommende selskapsrom og gjesterom. Trimrommet er noe ekteparet benytter seg av jevnlig. - At det er tilrettelagt for trening uten å måtte reise noe sted er en stor bonus, og om sommeren bruker vi de store uteområdene hyppig. I tillegg ser vi spesielt frem til å kunne bruke selskapsrommet når det står klart!

Under byggeperioden

I prosessen med å kjøpe leilighet på Gloppetunet gjorde Reidun og Arvid flere tilvalg og endringer på leiligheten for å tilpasse den deres ønsker. I møte med utbygger er de generelt fornøyd med oppfølgingen både før og etter, og trekker spesielt frem en artig kameraløsning som gjorde at de selv og venner kunne følge byggingen gjennom nettsiden dag for dag. - Noen ganger kunne utbygger vært raskere på å gi tilbakemelding på henvendelser fra styret, men det har vist seg at sakene er ordnet opp i direkte med de det gjelder.

Et godt sted å bo

- Her på Gloppe er det stille, rolig og flotte boforhold. Vi har fått mange nye venner, og senest i sommer hadde vi en flott tur til Harstad med to andre beboerpar vi har blitt kjent med. Vi kan absolutt anbefale andre å bo her!

Et hjem med kvalitet Gå tilbake