Gode kjøkken opplevelser

Gode kjøkken opplevelser

Beboerne på Gloppetunet får levert flott, dansk kjøkken fra JKE Design Larvik.

Kjøkkenet på Gloppetunet er designet i enten L- eller U-form, avhengig av løsningen i de ulike leilighetene. Leilighetene blir levert med en basispakke, men kjøperne kan mot tillegg i pris gjøre mange tilvalg.

- Av fronter kan du for eksempel velge mellom malte, finérte og laminat. Og de malte frontene finnes i flere tusen farger. Også blant håndtak, vasker og benkeplater er valgene mange, sier Nina Nyhus hos JKE Design Larvik som holder til i Nansetgaten 95.

Til hvert kjøkken leveres en standard hvitevarepakke, men det blir presentert tre oppgraderingspakker kjøperne kan velge mellom hvis ønskelig; Bra, Bedre og Best.

JKE design har lokaler på over 400 kvm fylt med utstillinger, og er en Vestfolds flotteste kjøkkenbutikker. – Vi anbefaler

alle å ta turen til showroom for å se kjøkken ferdig utstilt. Det er noe helt annet å se kjøkkenet fysisk, enn å forholde seg kun til tegnebrettet, sier Nyhus.

Enten du trives best med å stå timevis ved grytene, eller du foretrekker kjapt tilberedt mat, er det viktig med et kjøkken som er tilpasset og laget nettopp med tanke på dine behov og ønsker for den gode kjøkkenopplevelsen.

- Lag gjerne en liste med dine behov og ønsker før du ser på konkrete løsninger. Da blir det lettere å se hvilket kjøkken som passer best til nettopp deg, sier Nyhus.

Tilbake