Gode råd på flyttefot

Boligpreferansene forandrer seg, og avhenger av livsfase. Det kjenner eiendomsmegler og fagansvarlig ved Aktiv Eiendomsmegling i Larvik, Lars Erik Nordrum, godt til.

Mens den yngre garde jakter på rekkehus eller enebolig, er det flere voksne som ønsker å bytte ut hus med et enklere liv i leilighet.

Sentralt og tilrettelagt

Eiendomsmegler Lars Erik Nordrum ser merverdien som ligger i trivselsperspektivet på Gloppetunet. - Dette er et innovativt konsept sammenlignet med leiligheter vi vanligvis selger. Interessenter har meldt seg nettopp fordi det her blir tilbudt noe mer enn en leilighet, sier han. Nordrum fremhever tilbud som blant annet mat på døren, felles sosiale arenaer og initiativ, treningstilbud og vaktmestertjeneste.
Fra meglerens ståsted trekkes dessuten beliggenheten frem som en fordel ved Gloppetunet. – Det er kort vei til sjøen, strender og småbåthavn, men også butikker og servicetilbud. Alt en trenger og drømmer om er innenfor veldig kort omkrets fra boligen, sier Nordrum. Tett på Gloppetunet ligger også flotte rekreasjonsområder, som Østre Halsen og Seilerhytta.

Tunets historie

Praktisk prosess

For den som vurderer å flytte fra enebolig til leilighet, er det både en mental og fysisk prosess som igangsettes. Det finnes god kompetanse hos både bank og eiendomsmeglere til å diskutere mellomfinansiering og prosess. Dette er elementer som må tilpasses den enkelte, avhengig av nåværende bosted, økonomiske situasjon og arbeidsforhold. - Ikke nøl med å be om råd. Vi som jobber med dette til daglig kan bistå med våre perspektiver som kan være nyttige i denne prosessen, sier Nordrum. Mange ønsker også å hente inn råd og tilbud fra flere meglere og banker. - Før et eventuelt nytt boligkjøp er det lurt å tenke gjennom hva du ønsker deg og hvilke behov du har fremover, sier megleren. Her kan det også vært hensiktsmessig å lytte til venner og familie med tilsvarende erfaringer, for å hente tips og gode innspill fra dem, før beslutningen tas.

Tunets historie
Gå tilbake