Et hjem med kvalitet

God kvalitet og effektive arealløsninger er sentrale stikkord når utbygger Frank Skoland har arbeidet med Gloppetunet.

Leilighetene på Gloppetunet bygges i eksisterende bygg på den gamle husmorskolen, noe som har gitt spennende utfordringer underveis. Det er særlig positivt i et miljøperspektiv at de solide bygningene ikke rives, men heller brukes som utgangspunkt for skreddersydde løsninger for de som flytter inn.

Tilpasset behov

Leilighetene på Gloppetunet er tegnet i ulike størrelser og varianter, med tanke på at behovene, når det kommer til bolig, er forskjellige fra person til person. - Ambisjonen har vært å kunne gi en god variasjon i størrelser på leilighetene. Samtidig har alle leilighetene stor takhøyde og store vindusflater som gir mye lys, og balkong/terrasse inn mot det store tunet som er selve hjertet på Gloppetunet.

God kvalitet og nok oppbevaring

I byggeprosjekter er det antall kvadratmeter som koster. På Gloppetunet er det derfor vektlagt å få til mye på færre kvadratmeter, uten at det går ut over standarden.

Leilighetene er effektivt innredet med gode oppbevaringsløsninger og mye lys. - Vi har etterstrebet gode solforhold i alle leilighetene. Alle leilighetene er dessuten optimalisert for å få mest mulig naturlig lys inn, og med takhøyde på 2,65 meter eller høyere ligger forholdene godt til rette for å slippe inn mye lys i rommene. Alle leilighetene har også fasade mot sør, og sørvendt balkong.

For mange som flytter fra hus til leilighet kan lite bodplass by på praktiske ufordringer. - Det har vi vært opptatt av å løse allerede på tegnebrettet. I tillegg har det vært viktig for oss med god tilgjengelighet for alle behov og faser av livet, for eksempel er det heis til alle leiligheter, tilknyttet felles inngang.

Frank Skoland

Gjesterom til leie

På Gloppetunet vil det dessuten være anledning til å leie gjesterom når man får besøk. - Det er med andre ord fullt mulig å ha gjester på overnatting, også uten eget gjesterom. De største leilighetene har både rikelig med bodplass og opptil 3 soverom, noe som kan bidra til at overgangen fra hus til leilighet virker mindre brå.

Et hjem med kvalitet Gå tilbake