Nye minner til salgs

Gloppetunet ligger i en vakker og fredelig del av byen på en gårdseiendom med en lang og rik historie. Viktigst er imidlertid at hjemmene som nå bygges vil sikre de som flytter inn en best mulig fremtid. For dette blir mer enn bare nok et nytt leilighetsprosjekt.

Selvfølgelig vil de 27 leilighetene by på gjennomtenkte planløsninger, balkong og uteplasser, garasje, god materialkvalitet og muligheten for individuelle tilpasninger. Det unike ligger imidlertid ikke i det rent bygningsmessige. Vår ambisjon er å skape et hjem hvor man kan bo og være for seg selv, og samtidig være en del av et større fellesskap når man vil det. Det skal vi gjøre ved å inkludere fasiliteter og tjenester som få andre boligprosjekter tilbyr. Derfor vil du på Gloppetunet finne et eget treningssenter, boccia-bane og en felles platting for grilling og hyggelig samvær med gode naboer. Det vil bli opprettet egen vaskeplass for bil, og Gloppetunets vaktmester kan bistå med praktiske gjøremål dersom du trenger det. Trimturer vil bli arrangert i lokalmiljøet, og vi vil inngå samarbeid med blant annet vaskebyrå, vaktmestertjeneste og matvareleverandører som bringer på døren. Når barnebarna kommer på besøk kan de boltre seg på lekeplassen som skal etableres eller ta en runde sammen med bestefar på boccia-banen.

Gloppetunet byr altså på tilleggsmuligheter som skal gjøre hverdagen i leilighet enkel, innholdsrik og meningsfull. Vi håper du vil være med å skape et nytt godt naboskap, berikende felleskap og ikke minst mange nye og gode minner på den historiske grunnen Gloppetunet ligger på.

Velkommen til Gloppetunet!


Vennlig hilsen Øystein og Frank