Unike fasiliteter

Gloppetunet tilbyr flere unike fasiliteter som gjør det enkelt å flytte til leilighet. Det blir muligheter for å bestille både selskapsrom og gjesterom etter behov, noe som har blitt prioritert til stor glede blant beboerne. I tillegg vil det være mulighet til å benytte seg av trimrommet som ble bygget i byggetrinn 1. Tilbudene som Gloppetunet tilbyr vil være tilgjengelige i en app.

Trimrom

Trimrommet på Gloppetunet ble ferdigstilt i byggetrinn 1, og er noe flere av beboerne bruker hyppig. Her er det allerede blitt opprettet flere treningsgrupper, så om du ønsker å trene med andre beboere er det gode muligheter for det! Treningstilbudet på området gjør det enkelt å opprettholde formen uten å måtte dra langt hjemmefra.

Trimrom Trimrom Trimrom

Selskapsrom

Å kunne ha selskaper med familie og venner er viktig for mange, og tradisjonelt sett har dette vært en utfordring for mange leilighetseiere. Beboerne på Gloppetunet får derimot mulighet til å booke selskapsrommet med god plass til større treff. Rommet har kjøkken og WC inkludert, og passer perfekt til både bursdager og mellomstore selskaper. Kjøkkenet kommer med vask og varmtvannsbereder, og det er satt av plass til øvrige hvitevarer.

Gjesterom

De større leilighetene har opptil 3 soverom, men på Gloppetunet er det fullt mulig å ha overnattingsbesøk selv uten eget gjesterom. Får du besøk av barn, barnebarn, venner eller kjente kan du booke gjesterommet som bygges sammen med leilighetene. Dermed slipper du å tørke støv i mange tomme rom, men har likevel mulighet til å ha storfint besøk!

Gå tilbake